Proclaimer

Proclaimer

De gemeente het Bildt is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, wilt u dat dan aan ons melden door een e-mail te sturen naar webmaster@hetbildt.nl. Bij voorbaat hartelijk dank.

Copyright

Alle op de website geplaatste informatie valt onder het copyright van de gemeente het Bildt. Foto’s en beeldmateriaal mogen niet zonder toestemming vooraf door derden worden gebruikt.

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan door de gemeente het Bildt worden geëxploiteerd. De gemeente het Bildt is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites.

Privacy

De gemeente het Bildt gebruikt slechts persoonsgegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel. De gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor het doel waarvoor zij zijn achtergelaten.

Bij het gebruik van deze website is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing (kijk voor meer informatie op wetten.overheid.nl).